Over ons

Logopediepraktijk Gaanderen behandelt mensen met stem-, spraak- en taalproblemen. De logopedisten zijn Andrea Beernink-Scholl en Sharon Nijenhuis-Wieggers.

Sharon Nijenhuis-Wieggers, logopedist

Wie is Sharon Nijenhuis-Wieggers?

Sharon is in 2013 afgestudeerd als allround logopedist aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Zij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan in het behandelen van diverse doelgroepen met uiteenlopende hulpvragen gericht op taal-, spraak- en stemproblemen.

Hoe werkt Sharon?

De hulpvraag van de cliënt is voor Sharon het uitgangspunt van de behandeling. Zij specialiseerde zich de afgelopen jaren onder andere in het behandelen van afwijkende mondgewoonten met Oromyofunctionele therapie (OMFT). Daarnaast volgde zij diverse cursussen om logopedisch maatwerk te kunnen leveren aan kinderen met taal- en articulatieproblemen. Tevens heeft Sharon ervaring in het behandelen van kinderen met Nederlands als tweede taal.   

Spelend en bewegend leren

Sharon: ‘Ik vind het belangrijk dat cliënten zich in een vertrouwde en plezierige omgeving kunnen ontwikkelen. Het geeft mij voldoening om hen daarbij te helpen. Spelend en bewegend leren voor kinderen staan daarbij centraal.’ Sharon volgt de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied logopedie op de voet en past nieuwe ontwikkelingen toe in de praktijk.

Neem gerust contact op voor meer informatie.